UKK

Usein kysytyt kysymykset

1. Koska uusi osa tulee?

Osien ilmestyminen on todella sattumanvaraista. Opiskelen AMK:ssa ja siellä riittää tekemistä. Jokaiselle kurssille on laskettu yleensä koulussa istumisen lisäksi 40h itsenäistä työskentelyä, joten jos kaksi kuukautta kestävällä jaksolla on noin 5-7 kurssia, se tekee 200-280h itsenäistä työskentelyä. Sen työmäärän kun jakaa yhdelle jaksolle (2kk), se tekee noin 4-4,5h työtä jokaikiselle päivälle varsinaisen koulupäivän lisäksi. Jossain vaiheessa pitää ehtiä hoitaa myös sosiaalista elämää ja nukkuminen ja syöminenkin olisi suositeltavaa, joten simsin pelaamiset jäävät vähän vähemmälle.

Lukijat ovat mulle tärkeitä ja tykkään todella tehdä tätä tarinaa. En siis teidän kiusaksenne tai laiskuuttani venytä seuraavan osan ilmestymistä, vaan vuorokaudessa ei vain ole tarpeeksi tunteja. On ihan ok kysellä koska seuraava osa tulee, mutta katso ensin chat-boksi, jos joku on asiaa jo hiljattain kysynyt. Asiasta valittamista en katso hyvällä. Tiedän miten turhauttavaa on odottaa jatkoa tarinaan tai vaikka tv-sarjaan, mutta uhkailemalla, että "jos sitä jatkoa ei pian tule, en lue tätä enää ikinä!", et saa minua suuttumaan tai hermostumaan, vaan saat minut todella surulliseksi. Arvostan lukijoitani ja haluan, että viihdytte tarinani parissa, joten jos aiheutan jollekin pahaa mieltä, tulee myös minulle paha mieli. Tarkennan vielä sen verran, että en ole asian suhteen mikään superherkkä, mutta se on se sävy joka ratkaisee; "Koskakohan uusi osa tulee, en malta odottaa, kun jäi niin jännään kohtaan!" TAI "Tääl ei koskaa tapahdu yhtää mitää onks toi kirjottaja ihan osjfiwjafq, mä en jaksa enää odottaa, jos osa ei tuu viimeistää viikon pääst lopetan tän qiwtjqwutarinan lukemisen!". Saa siis hämmästellä, kummastella ja kohteliaasti kysyä asiaa, mutta jos tulee haukkumaan minut ja tarinan, sekä uhkailemaan ja kiristämään ja käyttäytymään lapsellisesti, saa todennäköisesti vakkarilukijat kimppuunsa ja minut murehtimaan aiheuttamaani pahaa mieltä, joten älä tee sitä.

Loppuun vielä, että todennäköisesti uusia osia tulee kesällä pari-kolme ja saman verran ajanjaksolla syksy-kevät, riippuen ihan niistä koulutöiden määrästä ja lomista. :P

2. Miksi osa osista puuttuu?

Blogi oli ennen vuodatuksessa, mutta se mokoma posahti ja kaikki käyttäjien kuvat katosivat. Olin muutenkin miettinyt muuttamista bloggerin puolelle, koska vuodatus on antiikkinen ja erittäin vaikeakäyttöinen, joten nyt kun kuitenkin olisin saanut ladata kaikki kuvat osiin uusiksi, niin siirrän ne samantien bloggeriin.
Yksinkertainen vastaus kysymykseen on siis se, että muutto on vielä kesken, ja syitä sen pitkään kestoon voi hakea edellisestä vastauksesta. :P

3. Miten muutan sim-perheeni toiseen kaupunkiin?

Mene kaupunginluontiin ja kopioi perhe (tai perhe+tontti) perhevarastoon. Aloita uusi tallennus uudessa kaupungissa ja sijoita perhe varastosta asumaan sinne. Huom! Kaikki suhteet muihin kuin mukana muuttaneisiin simeihin katkeaa, eikä heistä jää myöskään mitään muistoja. Jos sukupuun haluaa säilyttää, täytyy ottaa kaikki haudat mukaan, muuten siinäkin näkyy ainoastaan mukana muuttaneet suvun jäsenet.

4. Miten saat simit erilaisiin asentoihin / miten käytän poseplayeriä?

Kirjoittamani tutoriaali. 

Kommenteissa voit kysellä lisää tai ehdottaa muita tänne sopivia kysymyksiä, vastaan kyllä myös chatissa ja muissa postauksissa esitettyihin kysymyksiin heti kun huomaan ne! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti