2.5.2010

Osa 7 - MuutoksiaSen jälkeen kun Cira ja Miro olivat sopineet yhteenmuutosta, he olivat palanneet kotiin siivoamaan ja järjestelemään poismuuttaneiden siskojen huoneita, jotta Miron tavarat mahtuisivat taloon. Siivoaminen oli venynyt myöhään yöhön, joten Ciraa ei aamiaspöydässä näkynyt. Miro taasen oli tapansa mukaan aikaisin ylhäällä jatkaakseen siivoamista.


Toinen aikainen lintu oli Limena. Hän oli kirjoittanut kirjaansa ahkerasti ja saanut sen valmiiksi. Hän oli lähettänyt tekstin kaupungin painotaloon, jossa eräs Limenan ystävä oli luvannut valmistaa hänelle yhden kappaleen tätä kirjaa. Nyt Limena oli saanut sähköpostia, jossa kerrottiin kirjan saapuvan tänään.


Parin tunnin kuluttua muukin perhe alkoi heräillä. Päivän puheenaihe oli Adinan ja Audreyn syntymäpäivät. He odottivat kovasti sitä, että olisivat tarpeeksi vanhoja muuttamaan pois lapsuudenkodistaan. Limena oli sitä mieltä, että he olivat liian nuoria vielä, eivätkä selviäisi vaikka hirviön hyökätessä heidän kotiinsa. Adina oli taas varma, että Audreyn treenatuilla hauiksilla sellaiset voitettaisiin leikiten!


Kaksoset eivät halunneet viivytellä turhan kauan, vaan riensivät heti puhaltamaan kynttilöitä Limenan leipomista kakuista.


He olivat jo viime viikolla solmineet vuokrasopimuksen ja suunnitelleet innostuneina sisustusta ja tulevaa elämäänsä, jonka he pääsisivät aloittamaan jo tänään.


Adina ja Audrey lähtivät heti kakkukahvien jälkeen muistuttaen Limenalle, että he tulisivat varmasti käymään pian.


Vilkutettuaan kaksosille hyvästiksi Limena haki päivän postin löytäen laatikosta painotuoreen kirjansa.Limena istahti sohvalle selailemaan kirjaansa tyytyväisenä. Nyt hänen täytyisi enää luovuttaa kirja Ciralle, jotta tämä saisi lukea sen kaikessa rauhassa palaten vuosien takaiseen keskusteluun äitinsä kanssa.


Illan hämärtyessä Miro oli tuonut tavaransa kaverin avustuksella Starberryille. Isoimmat huonekalut hän oli myynyt pois, mutta pientä tavaraa jäi kuljetettavaksi laatikkokaupalla.


Samaan aikaan Iines oli tullut kotiin uuden ystävänsä kanssa. Antero oli saattanut Iineksen kaupungilta kotiin, kun Iinekselle oltiin soitettu kotoa ja pyydetty muuttoapuun. Pari kuherteli kuitenkin portinpielessä odottaen muiden tekevän työt.


Sen jälkeen Iines ja Antero siirtyivät sisälle katsomaan elokuvaa vierekkäin, kunnes Anteron oli aika mennä kotiin.


Cira teki perheelle illalla ruokaa muuttourakan jälkeen. Hän mietti kovasti viimeaikojen tapahtumia. Kolme hänen siskoaan oli muuttanut pois kotoa, mutta hän oli päinvastoin kutsunut Miron asumaan luokseen tänne.


Ruokailun aikana Cira istui vaitonaisena jatkaen mietiskelyään. Hänen olisi pakko jatkaa tätä sukua, koska muut ehdokkaat muuttivat jo pois, ja Ingrid ja Iines olivat liian nuoria. Muutama vuosi sitten Cira oli ollut kovasti tätä ajatusta vastaan, mutta nyt se tuntui kovin luonnolliselta, melkein itsestäänselvyydeltä...


Cycl0n3 oli samana päivänä jäänyt eläkkeelle. Limena oli siitä rohkaistuneena antanut miehelleen kaksi lahjaa; keinutuolin ja juuri kirjoittamansa kirjan. Hän ei ollut tähän mennessä kertonut Cycl0n3lle mitään entisestä elämästään, mutta nyt hän tunsi oikeaksi ratkaisuksi paljastaa kaiken. Hehän olivat olleet yhdessä koko ikänsä, joten miksi Cycl0n3 nyt haluaisi pettää vaimonsa luottamuksen ja kertoa maailmalle totuuden tuhoten samalla oman perheensä, vanhuutensa tuen ja turvan?


Saatuaan kirjan luettua Cycl0n3 oli hämmentynyt. Limena tuli hänen luokseen kysyvä ilme kasvoillaan, ja Cycl0n3 totesi, että kaikki oli toisin kuin hän oli kuvitellut. Cycl0n3 oli nimittäin päästänyt mielikuvituksensa laukkaamaan pohtiessaan koko elämänsä, mistä Limena oli tullut ja miksi. Nyt kun vastaus olikin arkipäiväisempi, häntä harmitti.


Limena sai Cycl0n3n pian vakuutetuksi, että tärkeintä oli se, että heidän suhteensa ja perheensä oli aina ollut onnellinen, ei se, ettei Limena ollutkaan soturiprinsessa toisesta maailmankaikkeudesta...


Seuraavana aamuna auringon noustessa Cira ja Miro olivat suunnanneet rannalle. Mirolla oli nimittäin mielessä jotain erikoista...


...hän kosi Ciraa! Sattumoisin vielä samassa paikassa, jossa Cycl0n3 oli ensimmäisen kerran yrittänyt kosia Limenaa, mutta hyvän yrityksen oli keskeyttänyt synnytys.


Tällä kertaa häiriötekijöitä ei ollut ja Cira suostui kosintaan iloiten.


Kosintaa ei ehditty juhlia pikaista halia enempää, koska Ciran oli riennettävä töihin. He sopivat tosin pitävänsä omat pienet juhlansa illemmalla makuuhuoneen puolella...


Ciran palatessa kotiin, oli Miro puolestaan lähtenyt töihin. Miro oli aloittanut työt poliisiuralla viime viikolla. Hän ei ollut osannut päättää mitä töitä haluaisi tehdä, joten hän valitsi lapsuuden haaveammattinsa. Cira käytti luppoajan hyödykseen ja opetteli maalaamaan.


Illalla parilla oli aikaa toisilleen, ...


...vaikka suurimman osan ajasta he vain makasivat vieretysten pohtien tulevia häitä. He halusivat pitää häät melko pian, koska kumpikin halusi Ciran vanhempien olevan niissä vielä mukana.


Jo seuraavana päivänä he huomasivat surukseen olevansa liian myöhässä. Limena tunsi kesken puutarhanhoidon olonsa ihmeen kevyeksi ja katseli ihmetellen ympärillään leijuvia valonsäteitä. Pian hän ymmärsi aikansa tulleen täyteen.


Paikalle saapui pelottava viikatemies samalla, kun perheenjäseniä alkoi juosta kauhuissaan puutarhaan. Viikatemies selaili kiivaana kirjojaan mutisten jotain alieneista ja vääristä olinpaikoista saaden viimein päätettyä vievänsä Limenan tuonpuoleiseen.


Cira juoksi paikalle juuri silloin, kun viikatemies oli poistumassa. Hän yritti huutaa itkunsekaisella äänellään, ettei viikatemies veisi Limenaa vielä, mutta Limena oli jo mennyt jättäen taakseen koko elämänsä.


Ciraa alkoi kuvottaa koko tapahtuma ja hänen oli juostava vessaan varmuuden vuoksi. Hän vietti siellä monta tuntia tekemättä mitään, koska hän kaipasi nyt hetken omaa rauhaa.


Hautajaiset järjestettiin samana iltana. Paikalle saapui paljon Limenan ystäviä, työtovereita ja tuttuja.


Kaikki kävivät vuorotellen muistamassa Limenaa haudalla, myös Inga ja vasta eilen poismuuttaneet kaksoset.


Sisällä talossa tapahtui samaan aikaan jotain aivan muuta. Cira oli pysytellyt koko juhlien ajan sisällä, koska hän ei pystynyt kohtaamaan niin monia ihmisiä sillä hetkellä. Sisälle eksyi kuitenkin myös Sam Sekemoto. Cira ei todellakaan kaivannut tällä hetkellä seuraa, varsinkaan tuolta mieheltä, muttei voinut kieltäytyä Samin tarjotessa mukanaan tuomaa punaviiniä Ciralle, vaikka Cira oli yrittänyt näyttää mahdollisimman torjuvalta.


He istuivat sohvalle maistelemaan viiniä ja juttelemaan. Cira kysyi Samilta, kuka tämä oikeastaan oli. Hän oli nähnyt miehen heidän monissa sukujuhlissa sen jälkeen, kun oli tavannut tämän puistossa, muttei ollut sen jälkeen vaihtanut sanaakaan Samin kanssa.


Sam avasi jo suutaan vastatakseen, mutta katsoikin Ciraa odottavana. Ciraa alkoi huimata ja silmissä sumeni, vaikka hän oli juonut viiniä vasta puoli lasillista. Hän kirosi mielessään, mitä olikaan mennyt tekemään ja menetti tajuntansa...
_______________________Nemesis tarkasteli tyytyväisenä sohvalla makaavaa Ciraa ja kehui Samia hyvästä työstä. Hän hymyili vienosti tietäen, että huomenna Cira olisi viimein hänen!

   *     *     *


Mitä Ciralle tapahtuu? Keitä ovat Nemesis ja Sam oikeasti?  Lue se seuraavasta jaksosta!

4 kommenttia:

 1. ***Vanhat kommentit vuodatuksesta***

  Radioactive kirjoitti 02.05.2010 - 19:23
  Sori jos pilaan nyt tunnelman, mutta huomatkaa Miron ja Anteron suuri yhdennäköisyys! Eivätkä oo edes sukua toisilleen. :o

  PS. Kommentoikaa lukijat, suokaa mulle se ilo! :P

  inu56 kirjoitti 02.05.2010 - 19:58
  Hyvä osa, taas. Jännään kohtaan jätit! Milloin seuraava osa?

  Ciesse kirjoitti 02.05.2010 - 19:58
  Hyvä osa! Oot muuten kirjottanut Yllätyspadan osotteen väärin.

  Radioactive kirjoitti 02.05.2010 - 20:28
  Seuraavaa osaa saatte odotella vähän pidempään, mut ens viikon loppupuolella kenties. :)

  Ciesse, linkki korjattu! :)
  Melon kirjoitti 02.05.2010 - 20:36
  Herranjestas! :D Olet selvästi panostanut tähän osaan. Harmi, että Limenasta aika koitti, se oli sentään kaiken tämän aloittaja. Tuo loppu olikin sitten karmaiseva, en malta odottaa jatkoa! .
  Muuten, mistä ovat 9. kuvan laatikot? :---D

  jessina kirjoitti 02.05.2010 - 20:48
  Vau! ihana toi loppu, ihanan jännittävä. :''DD hyvä osa muutenkin. (:
  mistä Miron hiukset muuten on? ^^

  Metabolic kirjoitti 02.05.2010 - 22:02
  Ää, ei tälläisiin kohtiin saisi jättää! Tahtoo tietää mitä tapahtuu :D Huomaa kyllä että oot panostanu teksteihin, tätä oli kiva lukea.

  äippä kirjoitti 03.05.2010 - 06:59
  hyvä osa.:) odottaa jatkoa innolla.

  Radioactive kirjoitti 03.05.2010 - 23:33
  Miron hiukset: http://www.peggyzone.com/Sims3Detail.html?id=000155&sortId=01
  Boksit täältä (tsr:stä näet, mitä tiedostot pitää sisällään, hae tekijää nimellä cyclonesue tai päättele tiedostonimistä): http://ls.paysites.mustbedestroyed.org/booty/ts3/tsr/cyclonesue/sets/ Ne on muuten tehty siitä puutarhakoristeflamingosta, ja saa potkastua kumoon. :)
  Muakin harmitti kun Limena kuoli, se vaan oli niin ihana sim. :(

  sari kirjoitti 06.05.2010 - 07:19
  tosi hyvä osa

  MillaMarilla kirjoitti 07.05.2010 - 16:15
  Kiva tarina sullaki! Linkitätkö mut, mä voin ainakin linkittää sut. Täs on mun osote: http://denker.vuodatus.net/

  Radioactive kirjoitti 08.05.2010 - 01:03
  MillaMarilla, linkitetty on! :)
  Seuraavasta jaksosta on jo kuvat muokattu ja rajattu, eli ilmestyy viimeistään maanantaina.

  Annaw kirjoitti 09.05.2010 - 14:21
  Ihana osa ja Oot tosi hyvä kirjottamaan! Linkitin sinut, olisi mukavaa jos linkittäisit minutkin myös (:

  Radioactive kirjoitti 10.05.2010 - 01:48
  Linkitin! :)

  Radioactive kirjoitti 10.05.2010 - 02:04
  Annaw,sun tarinaan ei voi kommentoida, muuta se asetuksista, niin pääsee lukijat kommentoimaan. :)

  Fanga kirjoitti 02.03.2011 - 14:03
  Hyvä lc, olen tässä vasta ruvennut lukemaan, ja on kyllä seuraamisen arvoinen. :)
  Huomasin yhden virheen: "He halusivat pitää häät melko pian, koska kumpikin halusi [b]Limenan[/b] vanhempien olevan niissä vielä mukana." Tarkoitat kai Ciran?

  Radioactive kirjoitti 06.03.2011 - 22:49
  Voi vitsit, nyt vast tollanenki löydettii. :D Hyvä et jollai on tarkat silmät! Täytyy korjaa jossai vaihees, kiitos! :)

  Milleri kirjoitti 26.07.2011 - 21:40
  Miron puhelin soi, kun se kosii Ciraa! XD

  VastaaPoista
 2. Omia ajatuksia ja muistelmia:

  Iiiiik miten jännää! Hyvä jännätä omaa tarinaansa, josta on seuraavat ~kolkytä osaakin kirjotettu, mut kyllä vaan kylmät väreet kulki vieläkin selässä kun luki tän ikivanhan osan läpi! :D

  Hmm, Limenan kuolema oli kyllä ihan kamalaa. Se oli yleensäkin ensimmäinen mun sim kolmosessa, joka kuoli! Taisin viikatemiehenkin nähdä ekaa kertaa. :S

  Muistan kun tein tota Nemesistä! Sen piti olla ihan hirvee pahis, pahoista pahoin. Kasvonpiirteistä tuli tollaiset julmat ja tunnusmerkiksi tuli liskonvihreät silmät ja noi mustat hanskat, jotka sittemmin otettiin käyttöön myös järjestön muille työntekijöille. :P

  VastaaPoista
 3. Ei hitsi kuin toi Adina on kaunis <3

  VastaaPoista
 4. Vau tää osa oli sika hyvä.

  VastaaPoista