12.5.2010

Osa 9 - KotiinpaluuMiro heräsi aamulla aikaisin soittaakseen poliisille Ciran katoamisesta. Nyt siitä oli kulunut jo vuorokausi ja poliisit tulivat saman tien kyselemään asiasta tarkemmin. Miro jutteli poliisin kanssa tunnin yrittäen kertoa kaiken minkä tiesi Cirasta, jotta etsintä nopeutuisi. Poliisi pyysi lähtiessään Miroa soittamaan, jos Cira löytyisi.


Perhe yritti jatkaa elämäänsä normaalisti. Kaksosetkin menivät kouluun, vaikka he olisivat saaneet jäädä kotiin. He eivät halunneet arvosanojen laskevan, eivätkä muutenkaan halunneet jäädä kotiin miettimään koko päiväksi eri vaihtoehtoja siskonsa katoamiselle.


Cycl0n3 vietti aikaansa normaaliin tapaan jutellen Limenalle. Hän alkoi jo olla hieman huonomuistinen ja toisinaan luuli jopa Limenan elävän vielä.


Myös Cira heräili aamulla vankilassaan. Hän päätti mennä kylpyyn, koska hän oli kyllästynyt tuijottamaan ulos ikkunasta. Cira toivoi saavansa edes lämpimän kylvyn ja hymyili tuntiessaan lämpimän veden sormissaan.


Peseytyessään Cira mietti, kuinka pian pääsisi kotiin. Nemesis haluaisi varmasti lisää tietoja, mutta Cira oli kertonut jo kaiken minkä tiesi. Ainakin vauvan syntymään saakka Cira arveli olevansa täällä, mutta mitä sen jälkeen tapahtuisi? Ottaisiko Nemesis vauvan ja veisi Ciran kotiin, ja sitten esitettäisiin ettei mitään tapahtunutkaan? Vai haluaisiko Nemesis, ettei todistajia jäisi, ja hankkiutuisi Cirasta eroon heti kun olisi saanut haluamansa? Ciraa puistatti. Hän ei ollut ajatellutkaan tuota vaihtoehtoa ennen. Nemesis vaikutti kyllä naiselta, joka kykenisi mihin vain, mutta eihän hän oikeasti voisi...tappaa?


Pian Ciran noustua kylvystä Sam astui huoneeseen. Hän tuli tuomaan Ciralle juotavaa ja tarkistamaan, että vauva voi hyvin. Sam yritti tutkia vauvan vointia tunnustelemalla sen liikkeitä Ciran vatsan läpi, mutta veti kätensä pian pois Ciran estäessä tätä vihaisena.


Samin tuijottaessa edelleen hämmästyneenä Ciraa, Cira kielsi koskemasta häneen. Cira tiesi olevansa täällä toisten armoilla, mutta ei antanut kohdella itseään kuin sirkuseläintä.


Samin lähdettyä Cira vaipui takaisin ajatuksiinsa. Sam oli halunnut tietää mitä vauvalle kuului, ei mitä hänelle kuului. Oliko hän näille ihmisille todellakin pelkkä esine, joka heitettäisiin pois vauvan synnyttyä? Tai ehkä jo ennenkin, jos hän jatkaisi kiukuttelemista...


Kotona Miro etsi kirjahyllystä jotain luettavaa. Hän oli koko päivän etsinyt tietoa poliisin tietokannasta Ciran mahdollisesta olinpaikasta ja kaipasi välillä jotain muuta ajateltavaa.


Vähän ajan päästä Miro suuntasi sohvalle mielenkiintoisen näköisen kirjan kanssa. Sen nimi oli Projekti Starberry ja sen oli kirjoittanut hänen anoppinsa! Miro tiesi Cycl0n3n olevan kirjailija, muttei tiennyt Limenan kirjoittaneen kirjoja.


Selatessaan kirjaa Miro ei uskonut silmiään. Kirjassa kerrottiin Limenan tulleen toiselta planeetalta jatkaakseen sukua maapallon asukkaiden kanssa. Ensin hän luuli kirjan olevan fiktiota, mutta kaikki asiat täsmäsivät liian hyvin siihen, mitä Miro täällä asuessaan oli nähnyt. Kirjan lopussa oli jopa käsinpiirrettu sukupuu, jossa viimeisenä näkyi Ciran nimi perijän kohdalla.


Miro tuijotti pitkän aikaa kaukaisuuteen epäuskoisena. Hän sai toki vihiä Ciran olinpaikasta, koska yhdelle sivulle oli listattu yhdistyksiä ja järjestöjä, jotka voisivat olla heille vaaraksi. Enemmän Miroa kuitenkin järkytti se, että hän oli osa projektia tietämättään. Hänellä ja Ciralla oli ollut mahtavaa yhdessä, mutta rakastiko Cira häntä oikeasti vai oliko hän vain keino jatkaa sukua?


Toisaalla Cira oli viety taas Nemesiksen luo. Nemesis halusi tietää, joko Cira muisti lisää. Nemesis nimittäin tiesi, ettei Cira olisi täällä enää kauan ja halusi puristaa irti kaiken mahdollisen tiedon Cirasta.


Cira ei edelleenkään tiennyt enempää ja päätti kertoa yhdentekevää tietoa perheestään. Cira ajatteli, ettei Nemesis tällöin luulisi hänen olevan hyödytön. Ciran teki mieli kysyä, mitä hänelle tapahtuisi, mutta Nemesis näytti Cirasta niin hyytävältä, ettei hän uskaltanut tehdä mitään muuta, kuin sitä mitä pyydettiin.


Nemesis kuunteli tarkkaavaisesti Ciran puhetta. Tyttö ei tiennytkään kuinka tärkeitä nuo tiedot hänelle olivat. Niiden avulla hänen alaisensa pääsisivät tarvittaessa lähestymään Ciran siskoja. Cira oli tosin ainoa, ketä tiesi alkuperänsä, mutta geenitutkimusta hän voisi suorittaa muillakin siskoilla.


Illalla Cira sai kuulustelun jälkeen viimeinkin ruokaa. Päivä oli ollut pitkä, joten säilykeruokakin maistui tällä hetkellä herkulliselta. Cira oli myös onnellinen saadessaan viimein rentoutua. Enää tänään hänen huoneeseensa ei tulisi ketään häiritsemään, eikä ketään vaatisi vastaamaan kysymyksiin, joihin hän ei tiennyt vastausta.


Yöllä Cira heräsi kuitenkin kauheaan kipuun. Hänen synnytyksensä alkoi. Ciran teki mieli huutaa tuskasta, mutta nyt hänen oli yritettävä olla mahdollisimman hiljaa. Hän ei halunnut ketään tänne viemään hänen vauvaansa pois.


Hetken kuluttua paikalle saapui Sam hieroen nenäänsä unisena. Ciraa ahdisti todella paljon toisen seisoessa vain vieressä rauhallisena. Hän ei kuitenkaan aikonut pyytää Samilta apua, vaan päätti olla välittämättä tästä.


Aamuun mennessä syntyikin suloinen poikavauva, jonka Cira nimesi Vincentiksi. Vincent on ulkoilmasim ja äitinsä lailla virtuoosi. Hetken ihasteltuaan tuota pientä ihmettä Cira huomasi Samin poistuneen huoneesta. Hän ei jäänyt ihmettelemään sitä, vaan syleili onnellisena pienokaista hyräillen tuutulaulua, yrittäen olla miettimättä mitä nyt tapahtuisi.


Sam oli juuri kertonut uutiset Nemesikselle, joka haukkoi henkeään yllättyneenä. Hän ei voinut uskoa, että lapsi oli normaali, eikä alien. Sam yritti vakuutella, että lapsen olisi laskelmien mukaan pitänyt olla aliengeenit omaava, mutta Nemesis käski miehen olla hiljaa. Laskelmat eivät auttaneet, kun mahdoton oli jo tapahtunut.


Viimein Nemesis rauhoittui ja antoi Samille ohjeet. Tämän tulisi kertoa Ciralle, mitä ihmisen synnyttämisestä seuraa, ja tehdä se niin, että Cira varmasti ymmärtäisi asian.


Kotona Miro ja Ingrid söivät aamupalaa samaan aikaan. Aamupalat olivat olleet melko ankeita tapahtumia Ciran katoamisen jälkeen. Cira oli yleensä se, joka teki aamupalan. Nyt aamupala koostui eilisistä tähteistä, joita jokainen söi puhumatta toisilleen.


Aamupalan jälkeen Miro soitti poliisiasemalle. Hän halusi tietää, oliko Ciran katoamisesta löytynyt jotain uutta tietoa. Virkailija vastasi kuitenkin pahoittelevasti, ettei mitään uutta ollut tullut tietoon. Miro alkoi kertoa löytäneensä tietoa järjestöistä, jotka olivat tämän takana. Puhelimessa ollut Miron työkaveri kuitenkin kuiskasi nopeasti, ettei ne olleet poliisin asioita, ja löi luurin kiinni.


Sam asteli Ciran huoneeseen päättäväisen näköisenä. Cira oli valmiina puolustautumaan, jos Sam aikoisi viedä lapsen tai hänet. Ciran hämmästykseksi Sam kuitenkin kertoi, että Cira ja vauva pääsisivät nyt kotiin. He eivät tekisi mitään ihmisvauvalla.


Cira ehti melkein huokaista helpotuksesta, kunnes Sam jatkoi. Hän sanoi tulevansa hakemaan alienvauvan hänen kodistaan vielä joku päivä. Cira sanoi ääni väristen, ettei Sam voisi tehdä niin, he voisivat vaikka muuttaa kauas täältä.


Sam naurahti ja kertoi heidän järjestöönsä kuuluvan satoja toimipaikkoja ympäri maailman, jotka olivat yhteydessä toisiinsa. Cira ei voisi paeta minnekään, koska viimeistään heidän satelliittinsa löytäisi heidän perheensä vaikka keskeltä pimeintä viidakkoa. Tehostaakseen sanojaan Sam löi Ciraa poskelle. Cira oli ollut todella hankala hänelle, joten hän todella nautti saadessaan järkyttää Ciraa.


Cira meni peilin eteen Samin poistuttua. Mies oli läimäyttänyt häntä todella kovaa ja nyt hänen kasvonsa olivat veren peitossa ja hieman turvoksissa. Cira ei kuitenkaan välittänyt siitä, koska nyt hän pääsisi kotiin! Cira ei voinut luottaa Samiin, joten hän ei riemuinnut liikaa. Ehkä Sam oli valehdellut tuottaakseen Ciralle tuskaa ja turhaa toivoa.


Kohta Nemesis saapuikin huoneeseen ja käski tiuskien Ciran ottamaan vauvan mukaansa ja seuraavan häntä. Ensimmäistä kertaa Cira näki Nemesiksen tunteellisessa tilassa, eikä häntä pelottanut se yhtään niin paljon, kuin totinen Nemesis. Nemesis vielä muistutti, että he näkisivät vielä, mikä sai kylmät väreet kulkemaan pitkin Ciran selkää.


Cira oli viety autoon side silmillä, mutta piinaavan automatkan jälkeen hän huomasi olevansa kotona. Hän kuiskasi Vincentille, että nyt he olivat turvassa.


Cira käveli ovesta sisään huomaten, ettei kukaan ollut vielä kotona. Cira piti sitä ihan hyvänä asiana, koska tällä hetkellä hän ei kaivannut muuta kuin unta omassa pehmeässä sängyssään.


Hän vei Vincentin vanhaan kehtoon, joka oli jäänyt talon yhteen huoneeseen odottamaan seuraavaa sukupolvea.


Viimein Cira istui sängyn reunalle väsyneenä. Sänky tuntui pehmeältä ja puhtaalta. Cira ajatteli ehtivänsä nukkua hetken ennen kuin perhe tulisi kotiin ja hänen täytyisi kertoa missä on viettänyt viimeiset päivät. Cira nukahti heti huolimatta kaikesta tapahtuneesta.*     *     *

Uskaltaako Cira hankkia lisää lapsia jatkaakseen sukua, vaikka lapsi joutuisi mahdollisesti siepatuksi? Jääkö Miro Ciran luo ollenkaan luettuaan totuuden Starberryistä? Lue se seuraavasta osasta!

2 kommenttia:

 1. ***Vanhat kommentit vuodatuksesta***

  Radioactive kirjoitti 12.05.2010 - 23:37
  Huuuuh, tiukille veti, kun lupasin keskiviikoksi, olishan tässä vielä ollut kaks minuuttia aikaa!

  Tällä kertaa ei kirjottaminen oikeen inspannu, joten ymmärtäkää hieman kökkö teksti.

  Seuraavasta osasta en osaa sanoa mitään, nyt on tosi kiirus kesäkuun viidenteen asti, mutta yritän tehdä toukokuussa vielä 1-2 osaa.

  Sitten on teidän vuoro kommentoida! :)  Melon kirjoitti 13.05.2010 - 09:12
  Oih, hyvä osa! :D Ihana ku lapsi olikin normaali, pääsi Cira viimein kotiin. Musta teksti ei ollut tönkköä nähnytkään! Jatkoaa!

  inu56 kirjoitti 13.05.2010 - 09:17
  Minustakaan teksti ei ollut tönkköä. Oli tosi hyvä osa ja odotan jatkoa innolla.

  sari kirjoitti 13.05.2010 - 10:48
  vauh olipas sä nopee tosi hyvä osa taas

  Radioactive kirjoitti 14.05.2010 - 01:39
  Näin viime yönä unta, et tänne oli tullu joku 20 kommenttii, et tää osa oli ihan huono. :D Oli aamul pakko tarkistaa oliks se oikeesti unta, onneks oli!

  sinitarranen kirjoitti 14.05.2010 - 14:26
  Hyvä osa! Toivottavasti, siis jos Cira tekee vielä toisen lapsen, se olis alien, tulis mukavasti juonikuvioita :D

  Melon kirjoitti 15.05.2010 - 16:44
  Linkitin Starberryt Tanssijatytön sivuille. :3

  Radioactive kirjoitti 15.05.2010 - 16:49
  Kiitos, Melon, linkitän Tanssijatytön tänne. :)

  jessina kirjoitti 16.05.2010 - 12:30
  Tätä odotinkin. ^^ jatkoa tähän siis. :D ihana legacy ja ihana osa <3

  bufi kirjoitti 16.05.2010 - 23:44
  Kyllä tämä on vaan niiin hyvä! Luin kaikki osat tänään ja jatkoa odotan enemmän kuin innolla! :D Jännitystä riittää ja juonenkäänteitä! Tarina on todella mahtavasti kerrottu enkä ole löytänyt kuin ihan pari kolme pientä kirjotus virhettä koko tarinan ikana. :D Ja nekään ei ollu yhtään haittaavia. Kuvat on mitä mahtavampia ja lavastus todella hyvin hoidettu. Vautsi vau. :)

  Radioactive kirjoitti 18.05.2010 - 02:06
  Kiitos Bufi! Tosi kiva saada uusia lukijoita. :) Ja kirjoitusvirheistä saa aina huomauttaa, vihaan niitä! :>

  homsantuusa kirjoitti 18.05.2010 - 18:58
  Tässä tekstissä ei ole mitään muuta tönkköä, paitsi tämä lause:
  "Cira oli yleensä se, ketä teki aamupalan."
  Ketä-sanaa ei käytetä tuossa yhteydessä, kuulostaisi paremmalle, jos siinä lukisi joka. Huomasin ainakin yhdessä aikaisemmassa osassa samanlaisen kohdan, joten luulen, että käytät puhekielessä sanaa ketä? :) Tämä nyt on vaan yhden lukijan mielipide, mutta mun silmille se näyttää aika ilkeältä. (Pieni pilkunviilaaja sisälläni kirjoitti tämän...)
  Pidän tästä legacystä tosi paljon, ihanan omaperäinen idea tämä alien-jutska! Odotan innolla jatkoa. :)

  Radioactive kirjoitti 20.05.2010 - 02:03
  aaargh, turkulaisen kielioppi hiippailee salakavalasti teksteihin. :D Mulla on paljon noita samanlaisia kohtia, joissa mietin, et tuliks siihen nyt ketä, kuka, vai joka. Yritän nyt seuraavaksi laittaa oikean.

  Sanotaan nyt sekin vielä, että huomenna (siis tänään, kello on jo ties mitä) ilmestyy uusi osa, jos kaikki menee niin kuin suunnittelin. Esimerkiksi tietyt näppäimet ei irtoa näppiksestä, kuten useimmat radolalaiset tietävät...

  VastaaPoista
 2. Omia ajatuksia ja muistelmia:

  Huh, Cira ja Vincent pääsi kotiin! Ei toki ollut mikään yllätys, mut silti hyvä juttu! :D
  Jooo tän ois voinu tehdä vielä mielenkiintoisemminkin, eikä päästää noita kahta vain takaisin kotiinsa, mut olis tullut vähän lyhyt LC, jos se olisi tähän loppunut. :P

  Sillon kun tein tätä, en edes tiennyt mitä olisin tehnyt jos sieltä olisi tullut alienvauva. Ehkä järjestö olisi pitänyt sen ja passittanut Ciran kotiin? Jännää miettiä miten se olisi taas tarinan tulevaisuuteen vaikuttanut, olisiko Ciran lapsesta tehty joku järjestön soturi, joka olisi aikuisena lähetetty tappamaan oman perheensä tai jotain muuta hullua? :D

  No, jännittävää oli tätäkin tehdä! :)

  VastaaPoista